MAJESTIC WARRIORS

bullmastiff pups belgië

Een warme thuis...

Ik ben Milena Bandino en woon samen met mijn dochter en onze heerlijke roedel van Bullmastiffs in Limburg in België. Toen ik in 2011 mijn eigen stekje kocht, volgden er al snel twee schattige, knappe en zeer trouwe viervoeters in huis. Ons warm huisje werd er eentje met nog meer liefde, gelukzaligheid en vreugde. Al gauw leerden onze trouwe viervoeters me wat oprechtheid, loyaliteit en liefde betekent. Mijn dagelijkse, urenlange wandelingen, de vele speel-en knuffelmomenten en alle liefde die ik terugkreeg van mijn twee viervoeters maakte voor mij al snel duidelijk dat dit de momenten zijn die mij erg gelukkig maken.

De dagelijkse, urenlange wandelingen, de vele speel-en knuffelmomenten en alle liefde die ik terugkreeg van mijn twee viervoeters maakten voor mij al snel duidelijk dat dit de momenten zijn die mij erg gelukkig maken.

–  Milena Bandino

Na een lange zoektocht naar een  ras dat het beste bij ons gezin zou passen, kwamen we terecht bij de “Bullmastiff” Zo konden wij Sadie aka Loesie verwelkomen in ons gezin. ‘A match made in heaven!’ Ik was enorm onder de indruk van het karakter van de Bullmastiff. Deze honden zijn bovenmatig intelligent en nemen bovendien informatie op waaruit ze telkens weer leren. Ze kunnen uiteraard ook lekker eigenwijs zijn wat het vaak super grappig maakt. De Bullmastiff is warm, lief en goedaardig. Met dit ras haal je een trouwe, loyale gezins-en waakhond in huis.

Wat me het meeste opviel bij Loesie en waardoor ik zo verliefd werd op dit ras, is hun super vriendelijke en aanhankelijke karakter naar het gezin toe! Hun doorgaans kalme en relaxte aard maakt ze super geschikt. Daarnaast is hun loyaliteit volledig op het gezin gericht.

Enorm geinteresseerd in het ras werd ik lid bij de Belgische Bullmastiffclub, na een gastvrije bezoek
met de voorzitters van de club was ik nog meer onder de indruk van de Bullmastiff en wilde ik meer…

De voorzitters van de Belgische Bullmastiff club brachten mij in contact met een geweldige fokker uit Spanje die zich voornamelijk bezig houdt met het genetisch verbeteren van dit ras en de meest geschikte kruisingen samenbrengt om keer op keer de meest gezonde en knappe exemplaren te hebben.

Mijn hart bloeide nog meer open! Omdat je als fokker een grote verantwoordelijkheid draagt, ging ik op zoek naar de meest geschikte
opleiding als hondenfokker om mijn competenties te ontwikkelen.

Ik vond een super interessante opleiding aan de Vlaamse overheid waar ik mijn diploma heb behaald.

Als fokker vind ik het uitermate belangrijk dat je veel belangstelling hecht aan genetica. Genetica kan ons helpen om zo goed mogelijk gerichte combinaties te maken met het zicht op gezonde Bullmastiff pups met een goed karakter. Fokken staat niet gelijk aan gokken. Fokken is een ernstige aangelegenheid en als fokker heb je de plicht om alle mogelijkheden te benutten die er zijn om de meest verantwoordelijke combinatie te maken. Een van de aandoeningen die helaas kan voorkomen bij middelgrote tot grote rassen is heupdysplasie en elleboogdysplasie. Vandaar dat ik mijn Bullmastiffs laat testen op HD en ED vooraleer er een dekking plaatsvindt. Laat u dus zeer goed informeren voordat u een Bullmastiff pup aanschaft. 

Deze 3 factoren spelen een belangrijke rol bij de gezondheid van uw Bullmastiff:

Al mijn Bullmastiffs hebben een officiële FCI stamboom en zijn geregistreerd bij de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus (KMSH). Er zijn veel voordelen verbonden aan een stamboomhond. Op deze manier “weet je waar je voor kiest”! Neem zeker eens een kijkje op mijn Facebook of Instagram om mij met mijn viervoeters te volgen

Al mijn honden zijn opgevoed in huiselijke sfeer. Ze hebben ten allen tijde de vrijheid om rond te lopen, te dollen en te dutten. Om ze zo goed mogelijk te socialiseren zitten we wekelijks in de hondenschool Lihos, waar ik puppy- , gehoorzaamheids- en showtrainingen volg. Door een goede opvoeding en je hond dingen bij te leren, voorkom je een hoop stress en onzekerheid. Zowel voor je hond als voor jezelf. Ik geniet week in, week uit van alle trainingen die ik volg met mijn Bullmastiffs maar ik geniet ook enorm van de relaxte dagelijkse wandelingen en uitstapjes, en nog meer van de tedere knuffelmomenten met mijn honden. 

Mijn honden, mijn passie.

+32 493 88 01 57

majesticwarriors@hotmail.com

Verlorenstraat 31, 3670 Oudsbergen

BELGIË

Dutch Dutch English English French French