hondentraining

voor alle hondenrassen

Gedragscoach

Milena Bandino

Ik ben Milena Bandino, fokker van het ras “Bullmastiff”. Door de verschillende karakters van mijn eigen honden werd ik getriggerd om te weten wat er in het hoofd van mijn honden omgaat. Mijn belangstelling in “het gedrag van de hond” werd steeds groter. Daardoor wilde ik mijn kennis uitbreiden tot verschillende hondenrassen. 

Twee jaar geleden ging ik op zoek naar een gepaste opleiding, namelijk “hondengedragstherapeut” en “professioneel hondentrainer”.  

Over mijn opleiding

Ik volgde deze opleiding bij “Kwispelheide” te Pelt.  Het was een zeer gedetailleerde opleiding die me de inzichten heeft gegeven waarnaar ik op zoek was. Het leidde tot een echte passie. Daardoor wil ik graag andere mensen en honden helpen. 

Tijdens mijn opleiding kwam ik tot het besef dat ik in het verleden zelf vaak in de fout ben gegaan tegenover mijn honden door bijvoorbeeld signalen niet tijdig op te merken of te herkennen. 

Wij als eigenaar denken dan al snel dat de hond zich misdraagt of koppig is. Echter draait het om miscommunicatie tussen de hond en de baas. Ik wil graag de tussenpersoon zijn die de taal van de hond kan overbrengen naar de mens en … andersom!

Begrijp je pup zoals hij het verdient

Problemen voorkomen bij pups

puppytraining

Verschillende problemen kunnen al voorkomen worden tijdens de eerste jonge levensfase van de pup. Het draait allemaal rond het spreken van dezelfde taal tussen hond en baas. Waar moeten we rekening mee houden als baas? 

Eén van de belangrijkste zaken in de ontwikkeling van een pup is de habituatie (gewenning) en de socialisatie. Wij – mensen – vinden dit zo belangrijk in de ontwikkeling van onze hond dat we er vaak in overdrijven. We moeten hierbij dus echt oppassen. We kunnen er immers één of meerdere trauma’s mee veroorzaken bij onze pup. Dit kan leiden tot (extreme) angsten en onzekerheden bij de hond, die hij kan meenemen in alle levensfases.

Wil jij weten hoe je een pup goed moet socialiseren?

Wil jij graag…

Wat zijn je verwachtingen tussen jouw hond en jij als baasje?

Ik kan je helpen om de bovenstaande zaken vanaf de socialisatiefase te bekomen.

Ik werk op een beloningsgerichte en positieve manier. Dit wil zeggen zonder straf of dwang.

Voor honden van alle leeftijden

Zowel voor de socialisatieperiode als voor gedragsstoornissen

+32 493 88 01 57

majesticwarriors@hotmail.com

Ben je benieuwd naar deze puppycursus? Wat kan ik je bieden? 

  • Ik geef persoonlijke begeleiding aan huis.
  • Ik bied begeleiding op maat en werk op het tempo van je pup.
  • In het kennismakingsgesprek wil ik graag algemene informatie bekomen over jullie viervoeter en eventuele moeilijkheden al aanpakken, voordat we overgaan naar de lesjes.
Heb je vragen over jouw hond, de opvoeding, advies, training, enzovoort... Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.

bullmastiff pups belgië

majestic warriors

+32 493 88 01 57

majesticwarriors@hotmail.com

Verlorenstraat 31, 3670 Oudsbergen

BELGIË

BE0878 64 91 60

Artwork by Use IT Smart

Dutch Dutch English English French French